Условия

Настоящите "Правила и условия за ползване" уреждат взимоотношенията между фирма „Ромбулекс” ООД (собственик на сайта) от една страна и потребителите, ползващи услугите на адрес "http://fugli.bg". След запознаването с тези правила и условия за ползване, потребителят декларира, че е наясно и е изцяло съгласен със спазването им.

1. Създаване на Акаунт

Препоръчваме създаването на акаунт,  от който да ползвате услугите ни. Можете да правите поръчки и като "нерегистриран потребител", но само с регистриран акаунт ще имате следните удобства:

  • Поръчвате много по-бързо и удобно
  • История за предишни направени поръчки

2. Поръчки и доставка

След като сте добавили всички нужни артикули в кошницата и сте се убедили, че всички от тях са налични, за да завършите поръчката си, продължете с бутона „плащане”. Имате възможност за доставка взимане от наш офис. Моля, свържете се предварително с нас на посочените телефони за получаване на стоката от офиса ни в София.

3. Връщане на получени артикули

Всички стоки не подлежат на връщане при нарушена цялост.

4. Цени и наличности

„Ромбулекс” ООД има неотменимо право да променя информацията по уебсайта (да добавя и премахва артикули, да променя цени, и др.) по всяко време, без да дава обяснение или предупреждение на потребителите.

В страницата на всеки продукт е достъпна настоящата наличност и може да бъде свободно поръчан.

 "Няма в наличност" - означава, че съответният артикул не е наличен и в момента не може да бъде поръчан.

"Предварителна поръчка" - означава, че съответният артикул в момента не е наличен, но може да бъде заявен за поръчка. Времето за доставка в този случай ще се удължи.

6. Контакти

За въпроси от всякакъв характер, моля свържете се с нас на следните телефони:

0885 860 714 или 0888 326 843