Условия

Настоящите "Правила и условия за ползване" уреждат взимоотношенията между фирма „Ромбулекс” ООД (собственик на онлайн магазина) от една страна и потребителите, ползващи услугите на адрес "http://fugli.bg". След запознаването с тези правила и условия за ползване, потребителят декларира, че е наясно и е изцяло съгласен със спазването им.

1. Създаване на Акаунт

Препоръчваме създаването на акаунт,  от който да ползвате услугите ни. Можете да правите поръчки и като "нерегистриран потребител", но само с регистриран акаунт ще имате следните удобства:

  • Поръчвате много по-бързо и удобно
  • История за предишни направени поръчки

2. Поръчки и доставка

След като сте добавили всички нужни артикули в кошницата и сте се убедили, че всички от тях са налични, за да завършите поръчката си, продължете с бутона „плащане”. Имате три възможности за доставка:

  • До дома Ви с куриерска фирма Еконт. В такъв случай ще трябва да дадете точен адрес и телефон за доставка.
  • Ако желаете доставка до офис на куриерска фирма Еконт - моля, в полето за коментар напишете името на град и офис, до който желаете да Ви бъде доставена пратката.
  • Взимане от наш офис. Моля, свържете се предварително с нас на посочените телефони за получаване на стоката от офиса ни в София.

При неточности и несъответствия с дадена от Вас информация за доставка, ще се  свържем с Вас за доуточняване на детайлите, след което пратката ще бъде изпратена.

Обработката и изпращането на поръчките се извършва в рамките на 24 часа в работни дни.

Всички пратки имат опцията "Преглед преди заплащане". Моля, не отваряйте опаковките предварително.  Убедете се, че същите са в добро състояние и цялост.

3. Отказ от направена поръчка

Ако решите да се откажете от направена от Вас поръчка или искате по някакъв начин тя да се промени,  трябва да се свържете с нас възможно най-скоро и преди поръчката да е вече изпратена.

Ако решите да се откажете от вече изпратена поръчка и не желаете да получите своята пратка при доставянето й - следващият път, когато направите поръчка, тя ще бъде отказана от наша страна без предупреждение. Това ще е така, докато не се свържете с нас и не възстановите сумата за доставка, която миналият път сме поели вместо Вас.

4. Връщане на получени артикули

Всички стоки не подлежат на връщане след тяхната покупка, с изключение на случаите при нарушена цялост на опаковките при доставката.

5. Цени и наличности

„Ромбулекс” ООД има неотменимо право да променя информацията по уебсайта (да добавя и премахва артикули, да променя цени, и др.) по всяко време, без да дава обяснение или предупреждение на потребителите.

В страницата на всеки продукт е достъпна настоящата наличност и може да бъде свободно поръчан.

 "Няма в наличност" - означава, че съответният артикул не е наличен и в момента не може да бъде поръчан.

"Предварителна поръчка" - означава, че съответният артикул в момента не е наличен, но може да бъде заявен за поръчка. Времето за доставка в този случай ще се удължи.

6. Контакти

За въпроси от всякакъв характер, моля свържете се с нас на следните телефони:

0885 860 714 или 0888 326 843