Кои сме ние и какво правим за вас


Fugli е направи-си-сам марката на ROMEX PFM GmbH, Германия. Фирмата е с повече от 25 години опит в търговията. Преди четири години Fugli успя само с един продукт по рафтовете на магазини и вериги в Германия. Fugli за павета е лесен за нанасяне и се радва на голяма популярност сред строители и домашни градинари.

Вдъхновени от успеха,  разработихме решение и за тесни, под 5 мм фуги. Продуктът Fugli Fugenfestiger бързо намери своето място на строителния пазар. Преди две години стартираха продажбите на място в магазините Баухаус в Северен Рейн-Вестфалия
, сезон по-късно марката е на разположение и в цяла Германия.  Fugli вече е и в България чрез дъщерната ни фирма „Ромбулекс” ООД.


Осъществено от млад екип, през 2015 г стартираха продажбите и в онлайн търговията. Благодарение на нашия богат опит, ние представяме оптимални решения, за да бъдем  в услуга на нашите клиенти. Високото ниво на обслужване и качество, както и директната връзка с клиента, са в основата на успеха на Fugli - и нейните клиенти!